Spandoek & Roll-up banner

Geen beter promotiemateriaal dan spandoeken en eenvoudig verplaatsbare roll-up banners. Perfecte promomiddelen voor beurzen, markten of festiviteiten. Razendsnel opgebouwde blikvangers voor strakke reclame van entree van winkelpand of kantoor.

ZICHTBAARHEID
Bij Bannerwereld weten ze door ruime ervaring dat het plaatsen van spandoeken of roll-up banners op prominente plekken zorgt voor maximale zichtbaarheid. Dan moet de eyecatcher natuurlijk wel van goede kwaliteit zijn en een professionele indruk achterlaten. Nogmaals, de eerste indruk die u maakt, is altijd de sterkste en dat houden wij altijd voor ogen bij al ons drukwerk.

IMPACT
Daarom werkt Bannerwereld intensief met u samen om het mooiste en meest in het oog springende ontwerp te maken voor uw banner of spandoek. Uiteraard van de beste kwaliteit, weerbestendig en zeer gebruiksvriendelijk. Vanzelfsprekend wordt alles netjes op het afgesproken tijdstip kant-en-klaar bij u afgeleverd. De Roll-up banner van Bannerwereld is een voordelige optie om gemakkelijk een grote impact achter te laten.

Wij regelen het graag voor u. En snel!

In contact met ons komen?

Kom je ergens niet helemaal uit? Of wil je meer informatie over een bepaald product of dienst?

Leveringsvoorwaarden

077 354 07 27
06 524 611 15
info@bannerwereld.nl

Akkerwinde 13
5913 DE  Venlo

KvK: 73533270

Copyright © 2019 Bannerwereld | Privacyverklaring