Draagtassen & Dozen

De mogelijkheden op het gebied van drukwerk voor draagtassen zijn indrukwekkend. Niets is zo populair als bedrukte tassen in alle vormen en maten aangezien bedrukte tassen met eigen logo, foto of reclame-uiting gelden als een top blikvanger voor uw boodschap. Bannerwereld bedrukt alle mogelijke tassen, tegen een scherpe prijs en met iedere opdruk die maar wenselijk is.

NAAMSBEKENDHEID
Draagtassen zijn er natuurlijk in alle maten, soorten en vormen. Bannerwereld kan deze allemaal voor u laten bedrukken, ongeacht materiaal, levertijd of doel. U wilt tassen laten bedrukken voor een festival, beurs, feest of als relatiegeschenk? Neem dan nu contact op met ons, want voor een luxe, trendy, duurzame, papieren draagtas of draagzak in verschillende diktes, kleuren en kwaliteit staan wij voor u klaar om uw naamsbekendheid te vergroten. Promotionele tassen die eenmalig of voor langere periodes worden gebruikt of gedragen zijn nu eenmaal mooie eyecatchers die worden gezien door vele potentiële consumenten.

DOZEN
U kunt overigens bij Bannerwereld ook terecht voor blanco en full colour bedrukking van alle mogelijke dozen van massief karton tot golfkarton. Ook een prima manier om merk of naam te presenteren en dus de herkenbaarheid van uw product met de bijbehorende identiteit te vergroten. Bannerwereld regelt het voor u met passie, kennis en ervaring.

In contact met ons komen?

Kom je ergens niet helemaal uit? Of wil je meer informatie over een bepaald product of dienst?

Leveringsvoorwaarden

077 354 07 27
06 524 611 15
info@bannerwereld.nl

Akkerwinde 13
5913 DE  Venlo

KvK: 73533270

Copyright © 2019 Bannerwereld | Privacyverklaring