Festival & Events

In alle bescheidenheid kunnen we zeggen dat alle knowhow en ervaring van Bannerwereld op het gebied van drukwerk samenvloeit in de voorbereidingen van organisatoren van festivals en events.

COMPLEET DRUKWERK
Bannerwereld is indrukwekkend goed om boodschappen bij festivals of events onder de aandacht te brengen van een groot publiek. U mag dan denken aan het complete drukwerk van bijvoorbeeld t-shirts, programmaboekjes, bierviltjes, vlaggen, polsbandjes, entreekaarten, consumptiemunten, lanyards, flyers, leaflets, banners, spandoeken, roll-up banners, beurswanden, driehoekszuilen, bedrukte bekers. Deze lijst is praktisch oneindig, want creatieve geesten blijven ieder jaar opnieuw met ons sparren om originele, nieuwe producten te bedrukken. Een prachtige uitdaging voor Bannerwereld!

PROMOTIE
Bannerwereld is verantwoordelijk voor het drukwerk en dus mede voor de aankleding en uitstraling van diverse festivals en events. De diverse soorten drukwerk dragen actief bij aan de promotie van welk evenement dan ook. Aan sfeer en aan thema, aan missie en aan visie! Dan kan dus via een groot scala aan diverse kanalen. Alles uiteraard in dezelfde, professionele huisstijl. Drukwerk dus ter informatie, aankleding, sfeer en herkenbaarheid. Bannerwereld regelt het voor u!

CONTACT
Voor al deze verschillende soorten drukwerk voor festivals en events, bent u bij Bannerwereld aan het goede adres. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie over het drukwerk voor uw festival of evenement.

In contact met ons komen?

Kom je ergens niet helemaal uit? Of wil je meer informatie over een bepaald product of dienst?

Leveringsvoorwaarden

077 354 07 27
06 524 611 15
info@bannerwereld.nl

Akkerwinde 13
5913 DE  Venlo

KvK: 73533270

Copyright © 2019 Bannerwereld | Privacyverklaring