Kleding

Bannerwereld regelt al het drukwerk van werkkleding, bedrijfskleding of kleding van uw vereniging of club. Het zorgt voor herkenbaarheid en is dus een belangrijke marketingtool voor uw organisatie. Dat geldt natuurlijk ook voor drukwerk van logo’s, slogans, bedrijfsuitingen op bedrijfskleding. Het moet volledig voldoen aan de wens en smaak van de opdrachtgever en dat vergt van Bannerwereld dus een luisterend oor om aan alle eisen en wensen te voldoen.

VISITEKAARTJES
Bannerwereld zal u ook in drukwerk van werk- en bedrijfskleding zeker niet teleurstellen. Wilt u een chique uitstraling of juist een stoere? Wilt of voor- of achterkant bedrukt of juist op originele wijze mouwen of hals? Sweater, broek, jas, shirt of horecaschort? Als het professioneel wordt uitgevoerd, zal het gegarandeerd de naamsbekendheid van uw bedrijf, instelling of club ten goede komen en (nog) sterker maken. Ook drukwerk op kleding kan dus dienen als visitekaartje en draagt bij aan uitstraling en herkenbaarheid van uw medewerkers of leden en dat begrijpen wij als geen ander. Ruim dertig jaar ervaring noemen wij dat bij Bannerwereld!

HERKENBAARHEID
Het hoeft geen grote investering te zijn om bij Bannerwereld professioneel drukwerk uit te laten voeren op kleding. Het moet natuurlijk wel van hoge kwaliteit zijn en er na vele wasbeurten nog steeds pico bello uitzien. Het moet ook tegen een stootje kunnen aangezien bedrijfskleding vaak wordt gedragen door schilders, timmerlieden, hoveniers, installateurs en horecapersoneel. Wilt u dus ook uw bedrijfskleding professioneel laten bedrukken voor maximale herkenbaarheid en een bekwame uitstraling,

U bent van harte welkom om vrijblijvend contact op te nemen met Bannerwereld.

In contact met ons komen?

Kom je ergens niet helemaal uit? Of wil je meer informatie over een bepaald product of dienst?

Leveringsvoorwaarden

077 354 07 27
06 524 611 15
info@bannerwereld.nl

Akkerwinde 13
5913 DE  Venlo

KvK: 73533270

Copyright © 2019 Bannerwereld | Privacyverklaring